CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, 7 September 2011

until here only...

...MENCINTAI...bukanlah bagaimana kamu melupakan...melainkan bagaimana kamu MEMAAFKAN.... bukanlah bagaimana kamu mendengarkan...melainkan bagaimana kamu MENGERTI...bukanlah apa yang kamu lihat...melainkan apa yang kamu RASAKAN...bukanlah bagaimana kamu MELEPASKAN...melainkan bagaimana kamu BERTAHAN...lebih baik menunggu orang yang tepat kerana hidup ini terlalu singkat untuk dibuang hanya kerana SESEORANG....

Tuesday, 6 September 2011

hari yg sdih p hepy..cmne tue...???:)

.... nk tau ke????sbnrnye sbnrnye rhsia...hehe...

....p/s : tudung ni ak bru bli smlm..kat ekspo..hehe...saje je nk try kai jenis cmni..sblum nie ak xmnat sgt..ble tgk ade sorg staf 2 kai bkenan lak d hati,...hehe..
:D

Sunday, 4 September 2011

emmm....

ade jugak staff kat ofice ni yang xpuas hati an... ye la ak tau semlam slh ak xinform yang ak msuk lmbt sbb nk urus roadtax kete... at least ak dh gtau kat supervisor,die sorang je yang nilai ak cmne...so org len npe over sgt..dowg ingat ak saje2 ponteng ker...supervisor ok je ngn ak.. dowg lak ckp 'awk 2 dak praktikal len kali jgn wat cm2...!!!!!' ak susah nk marah org... ak marah pun i mata ak gak yg kuar... ish..:(